Loep ontwerp

Loep ontwerp is een grafisch ontwerpbureau dat staat voor aandacht, nauwkeurigheid en een scherp oog voor detail. Deze kwaliteiten vertalen zich in het ontwerp, het advies, de projectorganisatie en de relatie met de opdrachtgever. In het werk ligt de nadruk op identiteiten, huisstijlen en huisstijlgerelateerde opdrachten. Dit variërt van een formulierenpakket tot huisstijlhandboek, nieuwe media tot brochurelijn of een complete huisstijl. Loep ontwerp beschikt over een netwerk van mensen en bedrijven met aanvullende disciplines die dezelfde kwaliteiten toevoegen aan het ontwerp.
   
Loep ontwerp is opgericht in 2001 en wordt geleid door Harald Rieter. Het bureau is aangesloten bij de Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers (BnO).
 

Profiel

Loep ontwerp steekt veel tijd in het vergaren van kennis over actuele trends en ontwikkelingen op het gebied van ontwerpen, communicatie, (nieuwe) media maar ook ontwerp- en productietechnieken. Dit doen we door continue in gesprek te zijn met andere disciplines uit de communicatiewereld zoals; tekstschrijvers, communicatie-adviseurs, fotografen en producenten. Het doel is niet om andere disciplines zelf te beheersen maar om goed inzicht te hebben in de mogelijkheden. We geloven erin dat onze ontwerpen beter worden als je als ontwerper alle facetten van het communicatiedoel begrijpt. Daarnaast beschikken we zo over een alsmaar groeiend netwerk. Dit netwerk stelt ons in staat om snel en ‘hands-on’ projecten te realiseren ongeacht de aard, grootte of tijdsduur van het project. Dit garandeert dat we te allen tijde de best mogelijke kwaliteit en creativiteit uit de opdracht kunnen halen.
 

Competenties

We hebben ruime ervaring in ons vakgebied en zijn goed onderlegd in de meest gebruikelijke ontwerpprogramma’s zoals Adobe CS (Illustrator, InDesign en Photoshop), Acrobat, Mapublisher en Dreamweaver. De aanwezige hard- en software is van de laatste stand van zaken en goed afgestemd op de processen bij de verschillende producenten. Het stelt ons in staat om projecten goed technisch uit te voeren en te voldoen aan de hoogste standaarden.


Linkedin  twitter  flickr  We transferchannel van Loep ontwerp